miercuri, iunie 19, 2024
AcasăPentru OnlineCea mai buna varianta de hosting pentru firmele mici

Cea mai buna varianta de hosting pentru firmele mici

Stabilirea unei prezente on-line reprezinta cel mai important pas in strategia de marketing a multor companii. Un website poate ajuta o companie noua sa iasa din anonimitate, impunandu-si brandul, facandu-se astfel cunoscuta eventualilor noi clienti care, in mod normal nu ar afla despre ei daca acestia nu ar fi online.

Pe langa canalele de socializare precum Facebook, Twitter, Google + sau Instagram, unde se pot crea pagini pentru prezentarea companiilor, website-ul devine cel mai important mijloc de prezentare si promovare a companiei sau a serviciilor oferite.

Cel mai important factor care impiedica firmele mici in multe cazuri sa ajunga online este reprezentat de pretul ridicat al serviciilor de gazduire si de web design, mai ales daca vorbim despre un serviciu de calitate. In acest caz, cea mai buna varianta de hosting pentru firmele mici sunt providerii de hosting care ofera servicii complete la preturi accesibile: realizare website, gazduire website, creare email. NAMEBOX si WEDEV IT sunt doi dintre providerii din Romania care ofera atat servicii de web hosting cat si servicii de web design la preturi foarte accesibile.

Cand vine vorba de alegerea planului de gazduire, in general se cauta cel mai mic pret dar si un suport tehnic care va ajuta in rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp. Asadar, cel mai bun raport calitate/pret.

Cu cat compania ta devine mai mare, cu atat mai mult poti sa iti extinzi domeniul online si astfel vrei ca serviciul de web hosting sa fie cel mai bun, iar providerii precizati mai sus au toate calitatile necesare pentru a excela in online.

Cea mai buna varianta de hosting pentru firmele mici

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments