vineri, decembrie 1, 2023
AcasăNoutatiCele mai bune firme de web hosting din Romania

Cele mai bune firme de web hosting din Romania

In acest articol am realizat un top cu cele mai bune firme de web hosting din Romania in anul 2017, firme cu care am avut tangente in trecut sau cu care inca mai colaboram pentru anumite proiecte web.

In Romania exista in acest moment 86 de firme partenere ROTLD pentru inregistrarea numelor de domenii .ro. Aceste firme ofera si servicii de web hosting, insa numarul celor care ofera acest gen de servicii este mult mai mare in realitate. Intrucat numarul firmelor care ofera servicii de web hosting este foarte mare, de multe ori pentru un incepator in domeniu este foarte greu sa aleaga cele mai bune servicii.

Mai jos am realizat o clasificare care contine cele mai bune firme de hosting din Romania. Toate firmele de mai jos ofera servicii de calitate, au fost testate de catre noi sau partenerii cu care colaboram si merita luate in considerare in momentul in care decideti sa realizati un website sau sa creati pur si simplu adresele de email personalizate.

Cele mai bune firme de web hosting din Romania sunt:

1. NAMEBOX – ofera servicii de web hosting si inregistrare domenii inca din anul 2009. Toate pachetele de web hosting ofera o super viteza de incarcare datorita stocarii SSD, protectie DDOS by Arbor, certificat SSL si domeniu .ro GRATUIT. Suport tehnic foarte apreciat inclusiv in weekend-uri.

2. MXHOST – ofera servicii de web hosting si inregistrare nume de domenii .ro si internationale, fiind una dintre cele mai mari firme de web hosting din Romania, cu o vechime de peste 15 ani in domeniu. Recent compania a migrat intreaga infrastructura intr-un nou centru de date. Recomandam serviciile MXHOST mai ales pentru preturile foarte bune pe partea de servicii dedicate.

3. M247 – ofera servicii de web hosting, inregistrare domenii dar si servicii de internet si transport date. Detin unul dintre cele mai mari centre de date din Romania si se afla in continua dezvoltare, urmand sa deschida inca un centru de date in curand. Recomandam M247 pentru servicii de colocare in special, dar si pentru serviciile de web hosting shared.

4. ROMARG – ofera servicii de web hosting si inregistrare domenii, fiind cel mai mare provider din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Recomandam acest provider pentru serviciile dedicate in special datorita preturilor foarte bune. Chiar daca este cel mai mare provider din Romania trebuie avuta mare grija la partea de suport tehnic, la ce anume include si ce timp de raspuns si solutionare ofera.

5. CLAUSWEB – ofera servicii de web hosting si inregistrare domenii, preturile practicate de catre acest furnizor fiind foarte mici in comparatie cu alti competitori din piata. Recomandam serviciile tuturor celor care vor un serviciu de web hosting ieftin.

Despre cele mai bune firme de web hosting din Romania o sa mai discutam intr-un articol viitor, articol in care o sa realizam mai multe teste concrete pe care sa le putem prezenta pe blog-ul nostru.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments