vineri, septembrie 29, 2023
AcasăWordPressCele mai bune teme WordPress pentru un website

Cele mai bune teme WordPress pentru un website

Daca vrei sa iti construiesti un blog personal sau un website pentru firma utilizand platforma WordPress, trebuie sa sti ca cele mai bune teme WordPress sunt cele cumparate de pe site-urile de specialitate. Nu iti recomandam sa utilizezi niciodata teme gratuite decat in cazul in care le-ai descarcat direct de pe WordPress.org si au update-urile realizate recent.

Temele gratuite copiate de pe site-uri de tip warez contin de cele mai multe ori fisiere cu coduri malware care la un moment dat o sa iti genereze probleme. De cele mai multe ori hackerii utilizeaza aceste teme pentru a trimite mail-uri de tip SPAM prin intermediul site-ului Dvs.

Cel mai mare market place pentru teme WordPress este Themeforest.net, insa exista si site-uri care ofera la preturi foarte avantajoase pachete care includ mai multe teme care se pot utiliza pentru mai multe domenii de activitate.

Mai jos va prezint lista site-urilor de pe care puteti achizitiona cele mai bune teme WordPress:

WordPress.org – site-ul oficial unde exista o librarie foarte mare de teme gratuite.

ThemeForest – cel mai mare marketplace.

Template Monster – unul dintre cele mai mari market place-uri de teme.

ElegantThemes – colectie de 87 teme WordPress.

Colorlib – colectie de 8 teme premium si cateva teme gratuite.

Theme Fuse – colectie de 45 teme WordPress.

Themify – colectie de 42 teme WordPress.

Lista poate sa continue, insa acesti dezvoltatori / provideri au fost testati de catre noi in trecut pentru diferiti clienti carora le-am oferit servicii de web design. Este foarte important atunci cand achizitionati o tema sa va asigurati ca dezvoltatorul temei respective ofera raspuns rapid in cazul in care deschideti un ticket de suport si de asemenea, cel mai important este sa ofere si update-uri periodice, update-uri care sunt foarte importante pe partea de securitate.

cele mai bune teme WordPress

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments