duminică, iulie 14, 2024
AcasăNoutatiEroare 403 Jetpack. Cum o putem remedia?

Eroare 403 Jetpack. Cum o putem remedia?

Daca ai ajuns pe acest articol cel mai probabil site-ul tau afiseaza in wp-admin o eroare 403 Jetpack, iar mai jos o sa te invatam cum sa remediezi problema fara sa apelezi la providerul de hosting.

Modulul Jetpack are nevoie de o conexiune cu WordPress.org pentru a activa contul tau. In cazul in care ai instalat Jetpack in site-ul tau WordPress si primesti mesajul de eroare de mai jos, rezolvarea este una destul de simpla:

Error Details: The Jetpack server was unable to communicate with your site [HTTP 403]. Ask your web host if they allow connections from WordPress.com. If you need further assistance, contact Jetpack Support: http://jetpack.me/support/

Cum remediem o eroare 403 Jetpack?

Te conectezi in cPanel -> File Manager -> Public_html si editezi fisierul .htaccess (daca nu este vizibil acest fisiere trebuie sa apesi butonul settings din partea dreapra sus si sa bifezi optiunea Show Hidden Files (dotfiles) )

Eroare 403 Jetpack

Dupa ce ai accesat fisierul .htaccess din public_html este nevoie sa adaugam urmatoarele linii de cod si sa salvam modificarile. Dupa ce o sa realizam aceste setari putem verifica din nou functionalitatea Jetpack.

<Files "xmlrpc.php">
Order Allow,Deny
allow from all
</Files>

Daca inca primiti eroarea 403 dupa ce ati parcurs toti pasii din acest tutorial va recomandam sa contactati providerul de hosting si sa il rugati sa deblocheze accesul la fisierul xmlrpc.php sau sa va ofere informatii despre cum se poate remedia o eroare 403 Jetpack.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments