marți, aprilie 23, 2024
AcasăPentru OnlineCele mai bune firme de web hosting din Romania in 2021

Cele mai bune firme de web hosting din Romania in 2021

Afla care sunt cele mai bune firme de web hosting din Romania.

Daca esti in cautarea celui mai bun serviciu de web hosting in Romania pentru gazduirea site-ului sau a magazinului tau online este important sa te uiti la mai multi facturi precum costul lunar, tipul de servere, locatia serverelor, locatia providerului, tipul de protectie oferit, reputatia si vechimea companiei, serviciile post vanzare si suport oferite dar mai ales usurinta cu care comunici cu acestia.

Alegerea celui mai bun furnizor de servicii de web hosting este o alegere de termen lung, de aceea este recomandat sa alegi cu grija si sa analizezi toti factorii recomandati mai sus. Mai jos am selectat 5 dintre cele mai bune firme de web hosting din Romania in 2021.

Top 5 cele mai bune firme de web hosting din Romania in 2021 iti sunt prezentate mai jos:

Locul 1 – NAMEBOX – Top 1 firme de web hosting

cele mai bune firme de web hosting in 2022

NAMEBOX are o vechime de 12 ani pe piata din Romania, oferind servicii de web hosting cu stocare SSD si NVMe, servere VPS, servere dedicate, inregistrare domenii, certificate SSL si solutii de web design. In anul 2019 a devenit partener acreditat cPanel, RoTLD si partener RIPE NCC. Serverele firmei NAMEBOX sunt localizate in centrul de date GTS din Cluj Napoca si in Germania. Firma este recunoscuta pentru suportul de calitate si rapiditatea rezolvarii solicitarilor primite din partea clientilor.

Comanda cele mai bune servicii de hosting cu 30% reducere utilizand codul promotional 30RED pe site-ul NAMEBOX.

Locul 2 – MXHOST – Top 2 firme de web hosting

cea mai buna firma de web hosting

MXHOST are o vechime de 15 ani pe piata serviciilor de web hosting, oferind servicii de web hosting shared, servere VPS, inregistrare domenii, certificate SSL, servere dedicate si solutii de colocare. In anul 2018 a fost achizitionat in proportie de 60% de grupul R22 din Polonia fiind intr-o continua dezvoltare. MXHOST este partener oficial cPanel, RIPE NCC, ROTLD, Eurid, R1Soft. Serverele firmei sunt localizate in centrul de date GTS din Cluj Napoca. Firma este recunoscuta pentru calitatea serviciilor si a suportului.

Locul 3 – ROMARG – Top 3 firme de web hosting

ROMARG are o vechime de 18 ani, fiind una dintre cele mai vechi si mai mari firme de web hosting din Romania. Ofera servicii de web hosting shared, servere VPS, inregistrare domenii, certificate SSL, servere dedicate. ROMARG partener acreditat ROTLD, EURID si parteneri autorizati OpenSRS. Serverele firmei sunt colocate in centrul de date GTS Telecom din Bucuresti iar serviciile sunt caracterizate prin preturi mici si resurse generoase.

Locul 4 – HOSTVISION – Top 4 firme de web hosting

web hosting romania

HOSTVISION are o vechime de 15 ani pe piata serviciilor de web hosting din Romania. Ofera servicii de web hosting shared, inregistrare domenii, servere VPS si certificate SSL. In anul 2019 a fost achizitionat in totalitate de catre grupul R22 din Polonia incepand astfel procesul de dezvoltare al companiei. Serverele firmei sunt colocate in centrul de date GTS din Cluj Napoca iar serviciile sunt caracterizate prin preturi mici. Suportul oferit de HOSTVISION este unul apreciat de catre clienti.

Locul 5 – NSHOST – Top 5 firme de web hosting

nshost

Infiintata in anul 2007, compania a crescut treptat devenind un furnizor de servicii destul de cunoscut si apreciat pe piata din Romania. NSHOST ofera servicii de web hosting shared, servere VPS cloud, servere dedicate si colocare, certificate SSL si servicii de inregistrare domenii, fiind partener acreditat ROTLD. Serviciile sunt caracterizate prin pretul mic si calitate acestora, echipa tehnica fiind una cu experienta in domeniu.

Alegerea furnizorului de web hosting potrivit

Cresterea rapida a sectorului IT in Romania a inregistrat aparitia multor firme de dezvoltare web si web hosting, ceea ce inseamna ca Dvs aveti o multime de optiuni atunci cand vine vorba de alegerea furnizorului de servicii. Alegerea furnizorului poate sa iti afecteze pe termen scurt sau lung business-ul, de aceea iti sugeram sa iei in calcul recomandarile noastre pentru a te bucura in deplin de cele mai bune solutii si cei mai de incredere parteneri.

Poti urmari si clasamentul pentru Cel Mai Bun Hosting in 2023.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments