marți, aprilie 23, 2024
AcasăNoutatiSiteWelt - prezentarea firmei de web hosting din Cluj

SiteWelt – prezentarea firmei de web hosting din Cluj

Aparut pe piata in anul 2018, SiteWelt este unul dintre providerii de solutii IT din Transilvania care pune accent pe performanta si securitate sporita, utilizand cea mai inovatoare si fiabila tehnologie in materie de web hosting.

Solutiile care stau la baza serviciilor SiteWelt sunt dezvoltate de catre giganti precum CloudLinux, cPanel si Dell. In urma unei investitii din capital propriu si fonduri guvernamentale, SiteWelt a reusit implementarea unui sistem de web hosting solid si stabil chiar aici la Cluj.

Intreaga infrastructura este colocata in datacenter-ul din incinta Liberty Technology Park Cluj avand multiple linii securizate cu intreaga retea Telekom din Europa, oferind in acest fel o conexiune stabila cu marile NOD-uri de internet din intreaga lume.

Serviciile oferite de SiteWelt sunt solutiile de web hosting clasice cunoscute si ca gazduire shared, web hosting WordPress cu suport dedicat platformei, servere virtuale, serviciu de inregistrare domenii si certificate de securitate SSL. Toate aceste solutii ruleaza pe servere Dell PowerEdge generatia R630 si R640 cu stocare SSD.

Tehnologia software utilizata ruleaza pe platforma CloudLinux cu panoul de administrare cPanel, fiind integrata solutia Imunify360 pentru partea de securitate si LiteSpeed pentru performanta si stabilitate.

Solutiile de backup utilizate sunt JetBackup si R1Soft. Ambele solutii ofera clientului posibilitatea de a-si restaura fisierele dorite direct din cPanel din doar 2 click-uri, fara a fi nevoie de deschiderea unui ticket de suport.

Daca esti in cautarea unei solutii de web hosting bazata pe securitate, performanta, profesionalism si promptitudine, SiteWelt este alegerea potrivita.

Poti alfa mai multe detalii despre solutiile oferite de SiteWelt vizitand site-ul acestora. De asemenea, daca ai decis sa comanzi unul din serviciile acestora, poti utiliza codul de reducere oferit de catre SiteWelt publicatiei noastre – codul de reducere este valabil 12 luni de la data publicarii acestui articol: ARENA50WELT.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments