vineri, septembrie 29, 2023
AcasăNoutatiCele mai bune module SEO pentru WordPress

Cele mai bune module SEO pentru WordPress

Doar realizarea unui website profesional nu este suficieta pentru a avea succes in online. Daca dorim sa aducem trafic pe un site trebuie sa luam in calcul promovarea acestuia pe diferite canale (Google, Social Media, Blog-uri, offline) pentru a ajunge la publicul nostru tinta. De aceea, odata cu finalizarea constructiei unui site, primul lucru pe care trebuie sa il luam in calcul este optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare.

In acest articol o sa va prezint cele mai bune module SEO pentru WordPress cu ajutorul carora putem sa lucram la optimizarea SEO a site-ului nostru.

Aceste module va permit sa setati cuvinte cheie, titluri si descrieri optimizate dupa cuvintele cheie dorite de catre Dvs, dar va ofera si informatii despre ce anume trebuie sa modificati in continutul site-ului ca acestea sa fie 100% optimizate din punct de vedere SEO.

Cele mai bune module SEO pentru WordPress sunt:

Locul 1: Yoast SEO – este ce mai bun modul din punctul meu de vedere, fiind descarcat de peste 3 mil utilizatori pe plan global. Utilizand acest modul puteti sa optimizati cu usurinta o pagina web din punct de vedere SEO. Modulul este gratuit insa este oferit si in varianta premium in schimbul unei taxe de 69 dolari.

Modulul Yoast SEO se poate descarca direct de pe site-ul oficial WordPress accesand link-ul https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/.

Locul 2: All in one SEO Pack – al doilea cel mai utilizat modul pentru SEO, care este oferit in varianta gratuita sau premium la pretul de 57 dolari. Spre deosebire de Yoast, acest modul nu ofera atat de multe informatii / sugestii despre ceea ce putem optimiza in pagina pentru a avea un scor de 100%.

Modulul All in one SEO Pack se poate descarca direct de pe site-ul oficial WordPress accesand link-ul https://wordpress.org/plugins/all-in-one-seo-pack/

Locul 3: SEO SQUIRRLY – modul SEO dezvoltat de catre un start-up din Cluj Napoca. Este un modul care la fel ca Yoast iti ofera foarte multe informatii si sfaturi pentru optimizarea corecta a unei pagini si obtinerea unui scor maxim. Acest modul este oferit atat in varainta gratuita dar si premium la pretul de 19.99 dolari lunar.

Modulul SEO SQUIRRLY se poate descarca direct de pe site-ul oficial WordPress accesand link-ul https://wordpress.org/plugins/squirrly-seo/

Mai multe module SEO gratuite puteti sa gasiti pe site-ul oficial WordPress, insa din punctul meu de vedere cele mai bune module SEO sunt cele de mai sus. Noi utilizam pentru blog-ul ArenaSeo modulul Yoast SEO, care din punctul nostru de vedere isi face treaba cel mai bine.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments