miercuri, iunie 19, 2024
AcasăNoutatiCum alegem cel mai bun hosting WordPress?

Cum alegem cel mai bun hosting WordPress?

Cand vine vorba sa alegem cel mai bun hosting WordPress poate sa fie destul de dificil, oferta din piata fiind una foarte diversificata. In Romania, dar si pe plan global exista multe firme de hosting care ofera acest gen de servicii, de aceea cand facem aceasta alegere trebuie sa ne asiguram ca alegem un serviciu stabil si un suport tehnic pe care ne putem baza in orice moment.

Cum alegem cel mai bun hosting WordPress?

Pentru inceput o sa va recomandam cateva companii internationale care sunt specializate in oferirea serviciilor de hosting WordPress (unele companii din lista de mai jos ofera inclusiv suport in cazul in care apar probleme pe partea de site / platforma). Aceste companii sunt recomandate si pe site-ul oficial WordPress la sectiunea https://wordpress.org/hosting/.

Firme din Romania care ofera hosting WordPress:

SiteWelt – iti pune la dispozitie 3 pachete de web hosting WordPress cu preturi incepand de la 5.99 euro. Ofera certificat SSL, Imunify360, domeniu gratuit, LiteSpeed + LS Cache si backup in doua locatii. Consideram ca este cea mai buna optiune.

NameBox – ofera 3 pachete de hosting WordPress cu preturi incepand de la 3.99 euro, certificat SSL Comodo GRATUIT, domeniu .ro GRATUIT, protectie DDOS by Arbor si suport pentru administrarea platformei.

MxHost – ofera 2 pachete de hosting WordPress cu preturi incepand de la 6.99 euro, one click install si resurse garantate. Pachetele normale de gazduire pe care le puteti utiliza fara probleme si pt. platforma WordPress ofera si un domeniu .ro sau .com GRATUIT.

Romarg – ofera 3 pachete de hosting WordPress cu preturi incepand de la 19.95 euro, urmand ca in viitor sa activeze inca un pachet dedicat blog-urilor mari sau site-urilor de tip ziare online.

ClausWeb – ofera un singur pachet de hosting WordPress avand pretul de 5.90 euro si posibilitatea de a gazdui un numar de 99 de domenii.

Firme internationale care ofera hosting WordPress:

Bluehost – firma de web hosting care gazduieste peste 2 milioane de site-uri la nivel global. Ofera pachete de hosting WordPress si tool-urile necesare pentru instalare si administrare direct din panoul de control.

DreamHost – ofera servicii de web hosting WordPress de mai bine de 10 ani, oferind o platforma optimizata si contribuind activ in comunitatea WordPress.

SiteGround – ofera tool-uri care fac admnistrarea WordPress sa fie una foarte usoara: one click install, update-uri automate, WP-Cli, integrare Git. Suportul oferit de catre SiteGround este unul foarte operativ, oferind raspunsuri intr-un timp foarte scurt.

WP Engine – Ofera hosting WordPress si suport de cea mai buna calitate chiar daca preturile nu sunt pentru orice buzunar. Cel mai mic pachet de gazduire WordPress oferit de WPEngine incepe de la 29$ lunar si permite gazduirea unui website.

cel mai bun hosting WordPress

Poate te intereseaza si articolele Cele mai bune teme WordPress pentru un website sau Cum modific parola unui utilizator in WordPress?.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments